tag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post395436926699197227..comments2023-09-05T11:39:06.683+02:00Comments on Csicseriborsó, bab, lencse: Boeuf bourguignon - azaz burgundi marhasültcsicseriborsóhttp://www.blogger.com/profile/07702540127789213907noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post-56448266810119846072009-03-16T20:09:00.000+01:002009-03-16T20:09:00.000+01:00Reggel elolvastam a bejegyzésed, eszembe jutott, h...Reggel elolvastam a bejegyzésed, eszembe jutott, hogy milyen régen csináltam már ilyet.<BR/>Volt egy nagyon jó receptem, mivel azt olvastam először, ezért én azt neveztem ki autentikusnak :).<BR/>Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy honnan volt a recept. Szerintem a Francia Intézetből vettem ki régen egy francia szakácskönyvet és abban találtam (ki is jegyzeteltem az egész szakácskönyvet). Az volt benne a különleges, hogy gombát is tett bele, emlékeim szerint a gombát vajon megsütötte és konyakot öntött rá, talán még flambírozta is. Ezt tette a legvégén a kész marhahúshoz. Nem nyugszom, amíg meg nem találom :)<BR/>Tetszik a blogod! :)lúdanyóhttps://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post-55756627599317386702009-03-16T13:25:00.000+01:002009-03-16T13:25:00.000+01:00Jó,hogy szóltál!! 130 fokon kell párolni, mindjárt...Jó,hogy szóltál!! 130 fokon kell párolni, mindjárt ki is javítomcsicseriborsóhttps://www.blogger.com/profile/07702540127789213907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post-23649774037219623522009-03-16T09:01:00.000+01:002009-03-16T09:01:00.000+01:00Kedves Csicseriborsó!Szeretném én is elkészíteni e...Kedves Csicseriborsó!<BR/><BR/>Szeretném én is elkészíteni ezt a fenséges ételt.<BR/>Milyen hőfokra kapcsoljam a villanysütőmet? Légkeverést használhatok-e vagy jó a "sima" is?<BR/>Köszönöm a választ, további jó munkát!<BR/>Üdv,<BR/>BeaBeushttps://www.blogger.com/profile/13683643945799813033noreply@blogger.com