tag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post546530980247430368..comments2023-09-05T11:39:06.683+02:00Comments on Csicseriborsó, bab, lencse: Quinoa tabboulehcsicseriborsóhttp://www.blogger.com/profile/07702540127789213907noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post-21176822777334567312009-03-26T20:57:00.000+01:002009-03-26T20:57:00.000+01:00Hú, gyorsan begyüjtöm a lemaradásom óta publikált ...Hú, gyorsan begyüjtöm a lemaradásom óta publikált receptjeidet. :-))) Nagyon termékeny voltál. <BR/><BR/>Az utóbbi idöben sok idöt fordítottam a magyar konyha külföldi gyomornak való termékeinek. <BR/><BR/>Találtam és meg is csináltam két nagyon finomat, ami téged is érdekelhet. <BR/><BR/>Sült pulykamell Egri Rose szószban és a kecskemét barackpuding!! <BR/><BR/>Igazi magyar remekmüvek.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1275111009384358095.post-69020755626487030812009-03-23T12:16:00.000+01:002009-03-23T12:16:00.000+01:00Tegnap én is pont erre a variációra gondoltam, csa...Tegnap én is pont erre a variációra gondoltam, csak mazsola nélkül ;o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.com